Pulmade planeerimise mangud

Pulmade planeerimineKõigile töötajatele on pulmapäev suur kogemus. Ja ma ei taha seda, kas me oleme abielus intellekti või viimase teadaoleva suurima unistusega. Olen unistanud viimasest hetkest alates lapsepõlvest. Ja see kaitses ennast. Minu pikaajaline peigmees tegi mulle ettepaneku. Alustasime viimase terve sündmuse ettevalmistusi. Ruum, kleit, ülikond on täiuslikud asjad, mida me mõtlesime. Nad ei kavatsenud osaleda igal suurel pulmapäeval, nii et ruumi oleks võimalik leida suhteliselt kiiresti. Kui ma otsin pulmakleiti, tellisin ma just selle. Pikka aega mõistis ta, mida ma tahan, ma isegi ei püüdnud äri otsida, lihtsalt läksin õmblejale. Mis puudutab ülikonda, siis tulevikuliik ei muutunud bändis. Ta tahaks oma vana ülikonda riietada, sest ta tundis teda kõige paremini. Täiendused toimusid ka kiires tempos.

Abielusõrmuste valikOn veel valik abielusõrmusi. Me mõlemad nagu heledad ja kaasaegsed asjad. Kokkuleppel praeguste pulmarõngadega tuleb ka jätta jooksvasse süsteemi. Me tulime välja idee, et see oleks siis kerge ja punase kulla kombinatsioon. Otsisime midagi, kuid leidsime, et see on peaaegu täiuslik. Enne kui nad on valmis saama, pakkusid nad salongis osalemise ajaks ajutisi ansambleid.

Ajutised abielusõrmused?See on väidetavalt uus mood ja stiil, mis hoiab sõrmed hiljutistele ehtedele. See pani mind natuke naerma ja hiljem mõistsin, et kui see oleks minu jaoks teine ​​ring, oleks see minu talupojale loomulik uudsus. Lõppude lõpuks, mida klient tahab kanda asju sõrmedel? Nad ei meeldi, et neid rõngatakse. Nad leppisid selle lahendusega kokku ja kõndisid nendes abielusõrmustes hästi. Mu teine ​​abikaasa tegutses ja karjus selles ringis kõike, mida ta võis. Eriti klaaside jaoks. Jah ja loomulikult õllekäru. Aga ma pean tunnistama, et ta oli tema üle uhke. Ja ta nõustas kõiki oma sõpru. Oli ka imelik olukord. Mõned arvasid, et me olime juba abielus ja et me ei teavitanud neid. Üks tädi tundis eriti solvunud ja teda oli raske veenda, et praegused ei olnud need konkreetsed rõngad. Ta ütles, et maailm oli selles hulluses ka hull, see ei osale. Aga ta lubas, et hea pulm tuleks. Selle tulemusena saime juveliirilt asjakohased abielusõrmused. Nad olid kallid. Just see, mida me tellisime. Me ei saanud oodata, et need ametlikult üles seada.

https://bio-rn.eu/ee/

tseremooniaSelle tulemusena on see kõrge päev tulnud. Ilm oli tore, päike paistis, mis on ilmselt kasulik eelkäija. Ma ei liigu ebauskudesse, mulle lihtsalt meeldis see. Kirik oli midagi maitsekalt sisustatud, milline oli minu teenistus, ka mina kannatan oma õde. Nad tõesti tekkisid ülesande ajal. Me riietasime külaliste massidele. Preester andis meile julgustust. Lõpuks langesid kõige olulisemad sõnad: jah. Me olime nüüd külaline ja naine. Nad olid väga edukad. Nüüd on aeg mängida. Meie ees oli pulm. Me kõik kolisime üüritud ruumi, serveeriti pidulik õhtusöök. Varem tellitud orkester mängis tükeldamist. Tantsu ja meelelahutust ei mõjutanud. Kõik olid kuni koitu. Siis oli see väga hea päev.